Υπηρεσίες

viologikoskatharismos

Βιολογικός καθαρισμός

Με τον Βιολογικό καθαρισμό επιτυγχάνουμε την απόλυτη απολύμανση του χώρου του οχήματος, τον καθαρισμό όλων των επιφανειών και των μοκετών.Τοσο στην καμπίνα οσο και στο χώρο των αποσκευών.Μετά τον Βιολογικό καθαρισμό έχουν απομακρυνθεί όλα τα βακτήρια τα οποία είναι βλαβερά για τον οργανισμό και προκαλούν αλλεργίες.

apolumansh

Απολύμανση με όζον

Για την επίτευξη τησ αποβακτηρίωσησ του συστήματοσ του κλιματισμού των οχημάτων εφαρμοζουμε το συστημα απολύμανσησ με όζον.Η εφαρμογή γίνεται με την χρήση τησ επαγγελματικής συσκευής Multi Fresh

gualisma

Γυάλισμα - Κέρωμα

Για να αποκαταστήσουμε τις φθορές που προκαλούνται μετα πλημυρισμένα ή βυθισμένα οχήματα.Η υπηρεσία δεν αφορά μηχανικές και ηλεκτρικές βλάβες.

prostasiaxrwmatos

Κεραμική Προστασία χρώματος

Την προστασία του χρώματος των οχημάτων εφαρμόζεται ειδική κεραμική αλοιφή η οποία δημιουργεί έναν αόρατο προστατευτικό μανδύα.Η κεραμική προστασία προφυλάση εγγυημένα το χρώμα των οχημάτων εώς 9 έτη.

adiavroxo

Αδιαβροχοποίηση Τζαμιών και Κουκούλας

Αδιαβροχοποιόντας τις κουκούλες και τα τζάμια πετυχένουμε τη στεγανοποίηση της καμπίνας καθώς επίσης την απομάκρυνση των σταγόνων της βροχής χωρίς την χρήση υαλοκαθαρηστήρων σε μέση και υψηλή ταχύτητα

carwrap

Wrapping

Εφαρμόζοντας χρωματιστές μεμβράνες πετυχαίνουμε την ταχύτατη αλλαγή χρώματος του οχήματος χωρίς βαφή με άριστα, αισθητικά αποτελέσματα και με χαμηλό κόστος.

memvranh

Αντηλιακες Μεμβράνες

Με την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβράνων στους υαλοπίνακες των οχημάτων δημιουργούμε ενα δροσερό περιβάλλον στην καμπίνα, προφυλάσοντας απο τις υπεριώδες ακτίνες του ήλιου και της αντανακλάσεις μέρα και νύχτα

plimirisma

Πλυμμυρισμένα - Πλήρης Επαναφορά

Η έμπειροι τεχνικοί μας αποκαθηστούν πλήρως όλες τις φθορες που προκαλούνται μετά πλυμμυρισμένα ή βυθισμένα οχήματα.Η Υπηρεσία δεν αφορά μηχανικές και ηλεκτρικές βλάβες.

kinitiras

Καθαρισμός Και Αδιαβροχοποίηση Κινητήρα

Ο Καθαρισμός του μηχανοστασίου του οχήματος καθώς και του ίδιου του κινητήρα μας διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία χωρίς υπερθερμάνσης και εγγυάται την μακροζωϊα όλων των μηχανικών και ηλεκτρονικών μερών.

episkevhlakouvwn

PDR

Επαναφέρουμε το σχήμα της λαμαρίνας επιδιορθώνοντας μικρές και μεγάλες λακούβες με την μέθοδο PDR χωρής βαφή

fthores

Αποκατάσταση Φθορών Καμπίνας

Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ελιναι σε θέση να αποκαταστήσουν φθορές και να επαναφέρουν η να αλλάξουν το χρώμα σε δέρματα και πλαστικές ταπετσαρίες, να διορθώσουν φθορές σε ταμπλώ,διακόπτες και σε όλες τις πλαστικές επιφάνειες του εσωτερικού των οχημάτων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:   210 9608580

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  
210 9608580