Συχνές ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

1ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ;
Βιολογικός καθαρισμός είναι ο σε βάθος, σχολαστικός και με κάθε λεπτομέρεια καθαρισμός της καμπίνας του αυτοκινήτου με εξειδικευμένα, ανωτέρας ποιότητας και προδιαγραφών πιστοποιημένα προϊόντα.
2ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ;
Ο βιολογικός καθαρισμός περιλαμβάνει απαραίτητα τον σε βάθος καθαρισμό της καμπίνας του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα της οροφής, του ταμπλό, της κεντρικής κονσόλας, των καθισμάτων, των ζωνών, της μοκέτας, των κολωνακίων, των ταπετσαριών των πορτών, του πορτ-παγκάζ, της ρεζέρβας, των εργαλείων κ.τ.λ. Προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα συστήνεται η εξαγωγή των καθισμάτων. Με αυτό το τρόπο καθαρίζονται και τα πιο κρυφά μέρη. Με το πέρας του βιολογικού καθαρισμού περνιέται αντιστατικό υλικό στα πλαστικά του αυτοκινήτου το οποίο αποτρέπει την σκόνη και την βρωμιά να εισχωρήσουν ξανά σε αυτά. Επίσης αν υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα ο καθαρισμός γίνεται με ειδικό καθαριστικό για δέρμα και πέρασμα με ενυδατική κρέμα για την συντήρησή τους.
3ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ;
Το αυτοκίνητό μας είναι πλέον ένας χώρος όπου περνάμε πολλές ώρες της ημέρας μας. Αυτό που ζητάμε λοιπόν είναι έναν υγιή και καλοσυντηρημένο χώρο. Αυτό ακριβώς προσφέρει ο βιολογικός καθαρισμός. Το καυσαέριο, η μεταφορά της σκόνης και της βρωμιάς από τα ρούχα και τα παπούτσια μας, το τσιγάρο, η κακή λειτουργία του A/C μπορούν να δημιουργήσουν στο αυτοκίνητό μας ένα περιβάλλον ακατάλληλο για μας και για τα παιδιά μας και να αλλοιώσουν τα μέρη του. Επίσης προβλήματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας μπορούν να προκληθούν και σε έκτακτες περιπτώσεις όπως ακαθαρσίες από κατοικίδια, εμετούς, ακράτεια αλλά και πλημμύρα από νερό, λάδι κτλ. Ακόμα ένα σύνηθες φαινόμενο είναι η εισβολή τρωκτικών στο αυτοκίνητο. Με το βιολογικό καθαρισμό λοιπόν πετυχαίνουμε τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου μας και την καλύτερη συντήρησή του ώστε να έχουμε ένα υγιές και ευχάριστο περιβάλλον.
4ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ;
Πολλοί θεωρούν ότι το βιολογικό καθάρισμα είναι εύκολο και δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη γνώση. Αυτό όμως είναι λάθος. Η συγκεκριμένη δουλειά είναι αρκετά δύσκολη. Πέραν από τις απαιτήσεις καθαρισμού, υπάρχουν επίπεδα δυσκολίας ανάλογα το αυτοκίνητο γιατί κάθε μάρκα είναι διαφορετική και έχει τις δικές της αδυναμίες. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται μεγάλη εμπειρία μιας κι αν δεν γνωρίζεις καλά τα αυτοκίνητα μπορεί να προκληθούν προβλήματα όπως να πέσει η οροφή, τα πλαστικά με το ζόρι του τριψίματος ή τον δυνατό αέρα να χάσουν την βαφή τους, να βραχυκυκλώσουν τα ηλεκτρικά, να σπάσουν πλαστικά με την παραμικρή πίεση και πολλά άλλα. Εμείς διαθέτουμε και την εξειδίκευση στον καθαρισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία της διαφορετικότητας των αυτοκινήτων ώστε να επιτυγχάνουμε το σωστό και γρήγορο λύσιμο των μερών του αυτοκινήτου για την διευκόλυνση του καθαρισμού και την πρόληψη των ζημιών. Επίσης έχουμε την γνώση να προλαμβάνουμε κάποιες καταστάσεις κάνοντας έγκαιρη διάγνωση σε περιπτώσεις υγρασίας, πλημμύρας κτλ και να προχωράμε στην άμεση αντιμετώπισή τους. Ακόμα το υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα, ανωτέρας ποιότητας και προδιαγραφών και φιλικά προς το περιβάλλον. Τέλος εμείς μετά το πέρας του βιολογικού καθαρισμού, όπου οτιδήποτε υπάρχει μέσα στην καμπίνα έχει ανοικτούς πόρους, περνάμε το αυτοκίνητο με όζον. Βάζοντας το μηχάνημα του όζοντος παράγεται το αέριο το οποίο λόγω της ιδιότητας του πηγαίνει παντού και σκοτώνει μικρόβια και βακτήρια. Φτάνει ακόμα και σε σημεία που είναι αδύνατον να φτάσουμε όπως οι σωληνώσεις του κλιματιστικού που εξαιτίας της διαφοράς θερμοκρασίας κυρίως το καλοκαίρι, δημιουργούνται μικρόβια, βακτήρια και κατ' επέκταση μούχλα. Αυτός είναι ο λόγος που πολλά κλιματιστικά μυρίζουν άσχημα. Το όζον έχει την ιδιότητα να εξοντώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οσμές και βακτήρια και να οδηγεί στην απολύμανση της καμπίνας του αυτοκινήτου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:   210 9608580

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  210 9608580